Magánhitel azonnal, Árverés leállítása

ÁRVERÉS LEÁLLÍTÁSA és MAGÁNHITEL:
A hozzánk forduló, bajba került ügyfeleknél sokszor napokon, esetleg órákon múlik az ingatlan megmentése. Az adósságrendezés akár hetekig elnyúló folyamat is lehet, azonban ha az ingatlanra kitűzték az árverést a percek meg vannak számlálva.

A Hitel cég kollégái ilyenkor az ügyféltől kapott írásos meghatalmazás fejében azonnal felveszik a kapcsolatot az árverést lebonyolító végrehajtóval, és az árverés megállítása – elhalasztása érdekében egy kölcsönös kompromisszumos megoldásra törekednek a végrehajtó és az ügyfél között. Ez általában a tartozás teljes vagy részleges kiegyenlítésével, hiteligérvény kiállításával vagy egyéb egyezség vállalásával szokott létrejönni.

MAGÁNHITEL AZONNAL (HITELELŐLEG):Ha kölcsön kell, általában azonnal kell. Sokszor már a tegnap is késő. Amíg hitelét elintézzük a rendkívüli esetekre hitelelőleget nyújtunk ügyfeleinknek.

ingatlan fedezettel cégünkön keresztül akár 24 órán belül gyorskölcsönhöz juthat, visszafizetése a később folyósított jelzáloghitelből történik.

A KHR (BAR) státusz, az életkor a jövedelem nem jelent problémát. (egyedi bírálat)

Ami szükséges:

  • ingatlanfedezet
  • friss hiteles teljes tulajdoni lap
  • fényképek az ingatlanról
  • terhelt ingatlan esetén egyenleg a terhekről

Magánhitel, és Banki hitel és Befektetői magántőke igénylés Itt!


Share This Post

Related Articles

Leave a Reply


× 1 = öt

Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie